Чемпіонат України серед молоді Херсон-2018

Чемпіонат України серед молоді Херсон-2018

ьогодні у Херсоні розпочинається головна спортивна подія для молодіжної збірної України – Чемпіонат України Херсон-2017. Змагання пройдуть з 12 по 18 лютого.

За результатами проведеної мандатної комісії участь у змаганнях прийматимуть 172 боксери у десяти вагових категоріях.

Варто зазначити, що цьогорічна Національна першість стане головним етапом відбору боксерів до збірної України, яка відстоюватиме честь нашої країни цього року на Чемпіонаті та світу. Нагадаємо, молодіжний Чемпіонат Європи пройде в квіті в Італії. В той час як світова першість відбудеться в вересні 2018-го.

Отож, до Вашої уваги пропонується ознайомитись з результатами жеребкування змагань, складом пар першого дня змагань та регламентом турніру. Для Завантаження перейдіть за нижченаведеними посиланнями.

18.02.2018

За результатами проведених змагань абсолютну командну першість вибороли представники Одеської області, які здобули 3-и медалі, серед яких два золота та одне срібло. На другій та третій позиції заліку розташувалися команди Київської області та господарі змагань – команда Херсонської області в активі якої ще й найбільша кількість медалей (одне золото, одне срібло та п’ять бронзових нагород).

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.