Нещодавно Федерація боксу України  побачила зміни на офіційному сайті Міністерства юстиції, де президентом ФБУ вказано Володимира Степановича Продивуса.

Нещодавно Федерація боксу України  побачила зміни на офіційному сайті Міністерства юстиції, де президентом ФБУ вказано Володимира Степановича Продивуса.

Визнаний всіма структурами як спортивними так і державними очільник національної федерації боксу Кирило Шевченко прокоментував цю ситуацію: 

«Я, як президент федерації боксу України заявляю, що з 22.02.2022 був, є і буду обраним президентом федерації боксу України! Мої опоненти незаконно, свавільно змінили запис єдиного державного реєстру. І засідання суду в першій інстанції хоч і прийняло рішення не на мою користь, проте воно не може анулювати запис державного реєстратора та звільнити мене з посади президента федерації боксу України.

Мною одразу була подана апеляційна скарга, яку ухвалили і призначили колегію суддів для подальшого розгляду моєї справи. Тому всі дії, які були виконані ресстраторами є злочинними допоки не буде розгляду апеляції і прийняття законного рішення. 

Це нонсенс. Це протизаконно тому, що Продивус виграв лише перший господарський суд, на який було подано апеляцію.

Знову ж таки, цей «президент», який не зʼявлявся майже рік в Україні, де триває війна і братається із Кремльовим (ми всі чудово знаємо хто це), продовжує претендувати тут на якусь владу і діяти проти закону. 

Це рішення не може бути законним, адже після господарського суду, де була подана апеляція Володимир Степанович не міг влізти в реєстрацію Мінʼюсту. На цих підставах, реєстрація не може бути чесною і законною. Отже, хтось не законно вніс зміни в реєстрацію та допоміг Продивусу. Від імені федерації боксу України ми просимо звернути на це увагу всі правоохоронні органи України!»

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.