Бронзовий призер чемпіонату України 2023 року Данило Лозан дав коментар за підсумками свого виступу на престижному міжнародному турнірі “Странджа”, де він зупинився за крок до півфіналу.

Бронзовий призер чемпіонату України 2023 року Данило Лозан дав коментар за підсумками свого виступу на престижному міжнародному турнірі “Странджа”, де він зупинився за крок до півфіналу.

Чемпіон світу серед студентів розповів про підготовку до турніру, свою форму, підвів підсумку свого виступу на “Странджі” та поділився своїми планами у олімпійському боксі:

Підготовка пройшла чудово,була добре пророблена вдома силова робота перед зборами та тактико-технічна робота вже на самому зборі в Тисовці перед турніром. Не можу сказати що я був в найкращій формі,адже це тільки початок року і ми лише набираємо оберти,але далеко не в найгіршій.

Рівень суперників на турнірі дуже високий, такого досвіду як тут, можна набути лише на чемпіонаті світу та Олімпійських іграх, адже окрім європейських країн тут присутні країни Африки, Азії, додати сюди ще західні країни та й взагалі б вийшов малий чемпіонат світу. Відзначу для себе, що на таких турнірах і лише в запеклих боях з сильнішими ти ростеш, піднімається твоя ментальна сила, ти стаєш на рівень краще, тільки пройшовши через усе це, ти розумієш, що найскладніший суперник для тебе – це ти сам.

У чвертьфінальному поєдинку Лозан протистояв срібному призеру чемпіонату світу 2023 року, багаторазовому чемпіону Казахстану Бекбауову Дулату, з кожним раундом українець створював все більший тиск на суперника, проте, брак досвіду з такими суперниками завадив довести справу до переможного кінця:

Висновки після поєдинку для себе зробив такі, що треба більше вірити в себе, пробувати,. Зрозумів, що в ринзі не має бути авторитету. В бою з представником Казахстану не вистачилоло, як на мене, більше концентрації та рішучості в своїх діях, виваженості, спокою, був присутній сумбур, можливо, і досвіду не вистачило, так як він пробував по різному зі мною боксувати, і врешті-решт підібрав ключ, а я цього не зробив. Віддаю йому перевагу, він зробив краще свою роботу ніж я, але нічого, ми не програли, ми навчились чомусь новому, далі буде.


На рахунок планів в олімпійському боксі, зараз це важко назвати планом, можна сказати мрії, але як кажуть, всі мрії, якщо працювати, рано чи пізно матеріалізуються, тому чекаємо наступного Олімпійського циклу і вже поговоримо влітку 2028

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.