Марія Боруца отримала сертифікат на однокімнатну квартиру

Марія Боруца отримала сертифікат на однокімнатну квартиру

22 січня у Хмельницькому стартував XIX відкритий всеукраїнський турнір серед молоді пам‘яті подільського тренера з боксу Євгена Кужельного. У турнірі приймає участь близько 100 учасників з усіх куточків України та команда Молдови.

В рамках проведення офіційної церемонії відкриття змагань міський голова Хмельницького Олександр Симчишин, вручив сертифікат на отримання однокімнатної квартири срібній призерці Чемпіонату Європи 2018 року, учасниці світової першості з боксу серед жінок 2018 року в Індії – МАРІЇ БОРУЦІ.

«Сьогодні ми підготували для нашої заслуженої боксерки та кращої спортсменки червня 2018 року, срібної призерки чемпіонату Європи з боксу серед жінок Марії Боруци особливий подарунок –сертифікат на отримання однокімнатної квартири у Хмельницькому, –  сказав міський голова Олександр Симчишин. – Своїми здобутками на світовій арені Марія Боруца прославила не лише наш подільський край, місто Хмельницький, а й усю нашу державу. Саме завдяки таким людям як Марія Боруца Україну знають у всьому світі – як потужну спортивну державу. Окрім того саме Марія є гідним та яскравим прикладом для нашого підростаючого покоління».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.