Юніори готові до виступів на Міжнародному турнірі в Харкові

Юніори готові до виступів на Міжнародному турнірі в Харкові

В ці дні збірна України з боксу серед юніорів перебуває у Харкові, де разом з командами Грузії та Азербайджану готується до виступів на I-му міжнародному турнірі на призи медаліста Олімпійських ігор 2000 року Сергія Данильченка. Про це повідомив старший тренер юніорської збірної Олег Кудінов.

«Протягом останніх тижнів перебуваємо у Харкові на сумісному навчально-тренувальному зборі. Разом з нами проходять підготовку збірні команди Грузії та Азербайджану. Після чого до нас доєднаються інші збірні і вже з 26 березня розпочнемо виступи на міжнародному турнірі на призи Сергія Данильченка,зазначив Олег Кудінов. – По завершенню тренувального збору у Харкові я залишився повністю задоволений рівнем підготовки наших боксерів. Хлопці виконали чималий об’єм роботи і підійдуть у максимальній готовності до змагань. Висловлюю слова подяки Міністерству молоді та спорту, Федерації боксу України та Федерації боксу Харківської області за якісно організований навчально-тренувального збору. Все пройшло на самому високому рівні».

Нагадаємо, з 26 по 31 березня у Харкові проходитиме міжнародний турнір на при призера Олімпійських ігор 2000 року Сергія Данильченка. Участь у змаганнях прийматимуть: Білорусь, Молдова, Хорватія, Болгарія, Румунія, Грузія, Азербайджан, а також два склади юніорської збірної України.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.