Ломаченко декласує претендента

Ломаченко декласує претендента

Василь Ломаченко (13-1, 10КО) успішно провів черговий бій та захистив титули чемпіона світу у легкій вазі (61,2 кг) за версіями WBA та WBO в поєдинку проти офіційного претендента, британця Енторі Кролли (34-7-3, 12КО).

Бій з самого початку пішов за сценарієм Аккерманця. З другого раунду британець став активно притискається до канатів намагаючись таким чином гасити атаки Ломаченка. Проте, у третьому раунді і ця тактика не допомогла. Під завершення третьої трихвилинки рефері відрахував стоячий нокдаун британцю після граду атак Василя Ломаченка.

На четвертий раунд Василь Ломаченко вийшов з помітним бажанням достроково закінчити бій і вже на початку раунду ефектним правим боковим відправив Кроллу у нокаут.

Цікаво, що нокаутував британця #Ломаченко саме тією рукою, на якій нещодавно Василю робили операцію. Після завершення поєдинку Василь подякував лікарю, який побив операцію на правому плечі, і сказав, що відчуває себе чудово та готовий підкоряти нові вершини.

Щодо майбутнього опонента Ломаченко сказав, що хотів би зустрітися з Майкі Гарсією, який володіє чемпіонським поясом WBC у легкій вазі.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.