AIBA має надію на позитивне урегулювання усіх кризових питань з МОК

AIBA має надію на позитивне урегулювання усіх кризових питань з МОК

Делегація з восьми осіб, яку очолює тимчасовий президент AIBA д-р Мохамед Мустахсан, провела зустріч з тимчасовим комітетом Міжнародного Олімпійського комітету відносно олімпійського боксу та Міжнародної боксерської Асоціації (AIBA) безпосередньо.

Під час зустрічі було обговорено ряд напрямків, включаючи значний прогрес AIBA у сфері фінансів, управління та суддівства. AIBA надала комітету МОК можливість проаналізувати повну трансформацію організації, пояснивши внесені вдосконалення та застосовані інструменти оцінки, які забезпечать подальшу позитивну роботу, яку було зроблено для відновлення всіх сфер організації. Окрім того, команда AIBA відповіла на усі запитання, висловлені комітетом.

Доктор Мохамед Мустахсан, тимчасовий президент AIBA, сказав: «У нас відбулась дуже продуктивна зустріч з комітетом з розслідування МОК, і ми залишаємо великі надії та сподівання, що пан Лалович і його команда зможуть позитивно доповісти виконавчому комітету МОК за кілька днів про стан справ в AIBA». Ми зробили все, що в наших силах, для співпраці з МОК і всіма нашими олімпійськими партнерами, і ми залишаємося оптимістичними щодо майбутнього олімпійського боксe і здатності AIBA захистити цей великий спорт».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.