Відкрите тренування  Національної збірної України з боксу

Відкрите тренування Національної збірної України з боксу

Всеукраїнська громадська організація «Федерація боксу України» запрошує представників ЗМІ відвідати перше у 2020 році тренування Національної збірної України з боксу.

Офіційний прес-захід відбудеться 15 січня 2020 року на Олімпійській тренувальній базі у Конча-Заспі (м. Київ, Столичне шосе, 19). Початок заходу о 17:00.

Варто відзначити, що фактично за два місяці наша команда розпочне виступи на офіційних ліцензійних стартах на Олімпійські ігри 2020 року. Таким чином вже в березні наша команда може отримати перші перепустки на Ігри до Токіо.

Нагадаємо, що Європейський ліцензійний турнір прийматиме Лондон (Англія) з 13 по 23 березня. Світовий боксерський кваліфікаційний старт відбудеться з 13 по 24 травня у Франції. Безпосередньо боксерський турнір на Олімпійських іграх пройде з 24 липня по 8 серпня поточного року.

Наразі Національна збірна України з боксу серед чоловіків та жінок проходить навчально-тренувальний збір у Конча-Заспі звідки наша команда відправиться найближчими днями до Болгарії. Саме у Софії з 20 по 26 січня відбудеться один з найбільш престижних світових боксерських змагань «Странджа 2020», участь в якому прийматиме й наша команда. Саме турнір у Болгарії стане генеральною репетицією для Національної збірної України перед стартом офіційних кваліфікаційних стартів на Олімпіаду.

Таким чином, шановні представники ЗМІ, запрошуємо Вас завтра, 15 січня, на Олімпійську тренувальну базу у Конча-Заспі на відкрите тренування Національної збірної України. Початок о 17:00.

Детальна інформація: +38-095-593-43-53 Олександр Подаваленко (керівник прес-служби ФБУ)

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.