Чернівецька обласна федерація боксу підтримала донорський рух в Україні

Чернівецька обласна федерація боксу підтримала донорський рух в Україні

Чернівецька обласна федерація боксу взяла участь у спільній благодійній акції спільно з охоронним агентством “Таргет”, виступивши у підтримку донорського руху в Україні.

Колектив обласної федерації боксу спільно з керівним складом охоронного підприємства приєдналися до всеукраїнської акції #Перемогаунасвкрові!

Як заявили у Чернівецькому міському центрі переливання крові, донорська кров потрібна зараз як ніколи. В той час як замовлення на переливання надходять постійно, відповідної кількості крові для тих, хто її потребує, недостатньо.

Президент Чернівецької обласної федерації боксу Володимир Загурський також став донором, виступивши прикладом того, як необхідно діяти у скрутний для української медицини час. Окрім нього, свою кров здав і голова Чернівецької міської федерації Юрій Шкляр. До них у благодійній справі приєдналися і двоє співробітників охоронного агентства “Таргет”.

За словами Володимира Загурського, обласна федерація боксу й надалі надаватиме донорів для потреб місцевого центру переливання крові.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.