В Одесі пройде відкрите тренування з боксу за участю капітана збірної України Миколи Буценка

В Одесі пройде відкрите тренування з боксу за участю капітана збірної України Миколи Буценка

Федерація боксу Одеської області 22 липня проводить відкрите тренування за участю капітана Національної збірної України і поки що єдиного володаря ліцензії на Олімпійські ігри в Токіо Миколи Буценка.

«Ми запрошуємо абсолютно кожного на відкрите тренування з боксу, яке проведе двічі срібний призер чемпіонатів Європи, бронзовий призер чемпіонату світу, учасник літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, капітан олімпійської збірної з боксу Микола Буценко. Також у відкритому занятті візьмуть участь провідні тренери з боксу в нашому регіоні Сергій Антонов і Михайло Серженюк», – розповів в коментарі пресслужбі ФБУ радник президента Федерації боксу Одеської області Олександр Гордієнко.

Він нагадав, що це не вже не перший масовий захід, організований одеською федерацією за останній місяць.

«Ми продовжуємо популяризувати спорт і здоровий спосіб життя.  Раніше провели два тренування на березі Чорного моря, які зібрали сотні любителів спорту.  Заняття користуються великим попитом серед дітей та юнаків, тому ми вирішили приурочити черговий захід до Міжнародного дня боксу 22 липня. Зазначу, що всіх, хто приєднається до тренування в цей раз, очікує дуже приємний сюрприз від нашої федерації», – додав Олександр Гордієнко.

Відкрите тренування з боксу пройде 22 липня в спорткомплексі НУ «ОЮА» (Фонтанська дорога, 23). Початок – о 19.00.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.