У Харкові відбулася матчева зустріч Харків – Вінниця – Хмельницький

У Харкові відбулася матчева зустріч Харків – Вінниця – Хмельницький

24-25 липня у Харкові, на базі Дитячо-юнацької школи «ХТЗ» пройшла матчева зустріч між збірними командами Харківської, Вінницької та Хмельницької областей. Матчева зустріч пройшла за підтримки 1-го віце-президента Федерації боксу України Дмитра Шенцева.

Участь у змаганнях, які мали товариський статус, взяли представники усіх вікових груп – від наймолодших до найстарших.

Президент Федерації боксу Харківської області Леонід Задорожний у коментарі пресслужбі ФБУ розповів про перебіг та особливе значення цього заходу в умовах поступового відновлення спортивного життя після жорсткого карантину.

«Загалом за два дні пройшло 88 боїв. Відзначу велику кількість захоплюючих поєдинків, в яких було дуже багато інтриги і хвилювання за результат. Незважаючи на статус товариської зустрічі, кожен з бійців намагався досягти максимального результату, тож пристрасті у ринзі кипіли не на жарт», – відзначив Леонід Яковлевич.

Також він висловив вдячність Федераціям боксу Хмельницької і Вінницької областей, які виставили на цю зустріч практично оптимальні склади.

«Приємно зазначити, що у цих двобоях взяли участь майже усі найсильніші боксери з кожної області, тому й професійний рівень зустрічі був високий. До Харкова приїхало багато членів збірних команд України різних вікових груп, за виключенням, можливо, лише Національної команди серед чоловіків, яка лише днями завершила збір у Кончі-Заспі. Повторюсь, що усі учасники залишилися задоволені матчевою зустріччю, яка проходила на відкритому повітрі у чудовій атмосфері. Після значної перерви, пов’язаної з карантином, це одна з перших великих боксерських подій у місті, хіба що можу згадати ще матчеву зустріч проти одеситів та полтавців, організовану на початку цього місяця», – додав очільник Харківської обласної федерації боксу.

Він також анонсував, що 31 липня – 1 серпня у Харкові відбудеться матчева зустріч між командами Харківської, Одеської та Дніпропетровської областей. Місце проведення те саме – ДЮСШ ХТЗ. Братимуть участь усі вікові групи.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.