30 серпня Віктор Постол битиметься за пояси чемпіона світу: коментарі українських боксерів

30 серпня Віктор Постол битиметься за пояси чемпіона світу: коментарі українських боксерів

У ніч з 29-го на 30 серпня український боксер Віктор Постол проведе бій проти непереможного американця Хосе Раміреса з метою забрати у нього відразу два титули чемпіона світу за версіями WBO і WBC в напівсередній вазі. Поєдинок відбудеться в MGM Grand у Лас-Вегасі (США). Початок – у неділю, о 5-й ранку за київським часом. 

Пресслужба ФБУ звернулася до трьох авторитетних українських боксерів – Владислава Сіренка, В’ячеслава Сенченка та Івана Редкача – з проханням поділитися своїми очікуваннями від двобою Постол – Рамірес.

В’ячеслав Сенченко, чемпіон світу у напівсередній вазі (2009-2012) за версією WBA:

“Я очікую конкурентного бою. Вважаю, що Віктор зможе створити супернику великі проблеми. Він досить довго і добре готується до цього поєдинку, і окрім того, він раніше спарингував з Раміресом, тож добре його знає. На мою думку тут 50 на 50. Рамірес – дуже міцний боксер, але я не вважаю його елітним бійцем. З тим же Кроуфордом не варто його рівняти. Він класом нижчий за Теренса. Проте він також не випадково є чемпіоном світу. Але загалом, я вважаю, що у Постола досить хороші шанси знову стати чемпіоном”.

Іван Редкач, чемпіон USBA у легкій вазі (2014):

«Я дуже радий, що цей бій все ж таки відбудеться, адже він переносився тричі. У тому числі переносився тоді, коли боксери були вже в повній бойовій готовності.

Віктор, на мою думку, перебуває у найкращій своїй формі, хоча мене завжди дивувало і дивує, як він спокійно ставиться до своїх важливих боїв. Він спокійний, але дуже мотивований, бо розуміє, що не щодня випадає нагода боксувати за два чемпіонські титули. Він рішуче налаштований не втратити цей шанс.

До того ж у Постола прекрасна команда. Тренер Віктора Фреді Роуч одночасно тренував його та Раміреса декілька років тому, тож Фреді добре знає слабинки суперника. Рамірес і Постол тоді навіть спарингували разом і я знаю, що в одному зі спарингів Віктор просто декласував американця! Шкода, що не зможу особисто підтримати Віктора біля рингу в зв’язку з пандемією, але вчора я до нього приїздив, щоб побажати удачі перед боєм».

Владислав Сіренко, чемпіон за версією WBF International (2018) у важкій вазі:

“Коли Віктор Постол виграв титул чемпіона світу, то мало хто в нього вірив тоді, але він зробив сюрприз для всієї країни. Наразі, я думаю, ми всі продовжуємо вірити в нього, підтримувати його, адже в рингу у кожного є шанс. У рингу тільки ти і суперник і все залежить від того, наскільки ти добре готовий.

У Раміреса американська школа боксу, та ми всі знаємо, що мексиканці – це воїни, дуже витривалі, сильні. Я впевнений, що Рамірес такий самий. Думаю, що він не буде здаватися, він битиметься до кінця, і бій буде непростий.

Щодо Фреді Роуча, з яким працює Віктор, то для спортсмена найголовніше – комфортно почувати себе з тренером. А те, що він хворіє або у нього є якісь проблеми, це вже зовсім інше питання. Головне, щоб тренер міг повноцінно давати обсяг роботи спортсмену.

Віктор Постол у моєму уявленні – технічний боксер, яким свого часу був, наприклад, Володимир Кличко. У нього дуже хороша передня рука, він має класний правий прямий. Також йому не дарма дали нікнейм Iceman, він це виправдовує в рингу. У Постола хороша швидкість рук.

Так, Постолу 36. Але кожна людина відчуває себе в своєму віці по-різному. Комусь вік в плюс, комусь в мінус. Якщо ти повністю здоровий, якщо ти сповнений бажання, то неважливо скільки тобі: 20, 30 або 40».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.