Голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук завітала на чемпіонат України серед чоловіків та жінок

Голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук завітала на чемпіонат України серед чоловіків та жінок

Голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук завітала на чемпіонат України серед чоловіків та жінок, щоб привітати всіх учасників змагань, та подивитися поєдинкі найкращіх боксерів України.

У своєму телеграм-каналі Світлана Онищук поділилася враженнями від нашого чемпіонату.

«Понад 200 боксерів із різних регіонів України, десятки тренерів та вболівальників приїхали до Івано-Франківщини на Чемпіонат України з боксу.

Прикарпаття на чемпіонаті представляють 12 спортсменів – 6 жінок та 6 чоловіків.

Незважаючи на повномасштабну війну, яка триває від 24 лютого, українці продовжують робити все для того, щоб наша держава розвивалася, щоб у наших дітей було майбутнє. Ми пишаємося спортивними успіхами чемпіонів та призерів олімпійських ігор, чемпіонатів світу і Європи – Володимира та Віталія Кличків, Олега Кірюхіна, Сергія Данильченка, Володимира Сидоренка, Андрія Федчука, В’ячеслава Глазкова, Олександра Усика, Василя Ломаченка, Дениса Берінчика та Олександра Гвоздика.

Завітала і я, щоб привітати всіх учасників змагань. Упевнена, що у цих змаганнях боксери продемонструють високий рівень майстерності, а сотні прихильників палко підтримуватимуть своїх героїв на шляху до участі в літніх олімпійських іграх, які відбудуться в 2024 році.»

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.