Головний тренер чоловічої збірної команди України Дмитро Сосновський дав оцінку виступу команди на турнірі в Угорщині:

Головний тренер чоловічої збірної команди України Дмитро Сосновський дав оцінку виступу команди на турнірі в Угорщині:

«Цей старт для нас був дуже важливий, після чемпіонату України, по великому рахунку наша команда перший раз зібралася. Ми прийняли участь в такому серйозному турнірі, 27 країн, серед яких Казахстан, Узбекистан, Англія – країни які диктують моду в олімпійському боксі.

10 медалей у чоловіків – це хороший результат: 3 золота, 3 срібла, 4 бронзи. Команда завжди працює на здобуття медалей, які показують результат роботи. На сьогодні нас цікавив бойовий дух команди, функціональна підготовка, тактико-тактичні навички. Основний старт для нас це Європейські ігри, тому необхідно подивитися над чим нам потрібно працювати».

Також поговорили про функціональний стан команди:

«Попередньо ми планували поїхати на наступний турнір в Софії, на який допустили білоруських спортсменів під нейтральним прапором, тому, звісно, ми не їдемо на нього. У команди був серйозний збір в гірській місцевості, цей турнір також був нелегким. Наприклад, за 5 днів Олександр Хижняк провів 5 поєдинків, Юрій Захарєєв та Ярослав Харциз по 4 – це надважко. Зараз у команди буде майже три тижні на відпочинок, з 6 березня ми знову будемо на зборі, після цього поїдемо на турнір в Литву. Тому зараз все йде за планом».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.