Артур Кузьменко: Ця перемога – нагорода за тяжку працю та відданість. Я пишаюсь, коли на міжнародній арені звучить гімн України

Артур Кузьменко: Ця перемога – нагорода за тяжку працю та відданість. Я пишаюсь, коли на міжнародній арені звучить гімн України

Представник Дніпропетровської області Артур Кузменко, який став чемпіоном Європи серед молоді 2024 року у ваговій категорії 63, 5 кілограм прокоментував свій виступ для пресслужби Федерації боксу України.

Артур, розкажіть, будь ласка, які у Вас емоції та відчуття від перемоги у фіналі Чемпіонату Європи та відчуття коли наш гімн лунає на міжнародній арені:

Відчуття від перемоги у фіналі неймовірні. Це довгоочікуваний результат важкої праці і відданості своїй справі. Під час виконання гімну на міжнародній арені, я відчуваю гордість і патріотизм, знаючи, що представляю свою країну на найвищому рівні змагань.

Розкажіть про свій шлях на турнірі, як проходила підготовка до нього, який рівень суперників був там був. Чи вдалось Вам продемонструвати свій найкращий бокс?

Мій шлях на турнірі був напруженим, але захоплюючим. Підготовка була інтенсивною, з великим фокусом на техніку та стратегію. Рівень суперників був дуже високим, проте, це стимулювало мене до кращих результатів. Я гадаю, що протягом турніру я зміг показати свій найкращий бокс і підтвердити свою майстерність ставши першим у своїй вазі.

Поділіться Вашими планами на майбутнє в олімпійському боксі?

Мої плани на майбутнє в олімпійському боксі включають подальше вдосконалення моєї техніки та фізичної підготовки.Адже я хочу продовжувати представляти свою країну на міжнародних змаганнях і досягати нових висот у своїй спортивній кар’єрі.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.