Триває 68-й Меморіал Бочкаї в Угорщині, в другий змагальний день маємо 4 перемоги та 5 поразок.

Триває 68-й Меморіал Бочкаї в Угорщині, в другий змагальний день маємо 4 перемоги та 5 поразок.

17 січня в рамках міжнародного турніру пам’яті Іштвана Бочкаї 9 українців провели свої свої поєдинки. Перемогу в цих двобоях здобули: Тетяна Коб (50 кг), Анна Охрей (60 кг), Анастасія Саранюк (70 кг) та Ігор Христосов (67 кг).

Завершили свої виступи: Ангеліна Лахно (57 кг), Олег Чулячеєв (57 кг), Данило Заморило (63,5 кг), Анастасія Черноколенко (66 кг) та Аркадій Карцан (92 кг).

Відкривала сьогоднішній змагальний день волинянка Тетяна Коб, вона здобула впевнену перемогу у монгольської боксерки.

Анна Охрей, яка виступає за Донецьку область, сьогодні провела вже свій другий поєдинок на турнірі, в якому перемогла представницю Угорщини.

Молода боксерка, яка стала чемпіонкою України 2023 року – Анастасія Саранюк сьогодні вперше виступала на міжнародному турнірі серед еліти боксерів та розпочала свій шлях із перемоги, її суперницею була боксерка з Угорщини.

Ігор Христосов автоматично пройшов до наступної стадії, адже його опонент із Сербії знявся з поєдинку.

За станом здоров’я хмельничанин Аркадій Карцан сьогодні не вийшов у ринг, тому автоматично завершив свій шлях на цьому турнірі.

Ангеліна Лахно протистояла досвідченій хорватській боксерці та дала їй достойний бій, проте, сьогодні цього не вистачило для першої перемоги на міжнародному рівні серед еліти боксерів.

Досвідчений український боксер Олег Чулячеєв проводив сьогодні свій перший поєдинок на цьому турнірі, в якому поступився боксеру із Казахстану.

Данило Заморило після вчоррашньої впевненої перемоги сьогодні поступився угорському боксерові та завершив свій виступ на престижному міжнародному турнірі серед еліти класу “А”.

Анастасія Черноколенко у новій для себе вазі – 66 кілограмів сьогодні проводила свій перший поєдинок на цьому турнірі із представницею Польщі, яка за підсумками трьох раундів й пройшла до наступної стадії.

Третій змагальний день розпочинається вже завтра, стежте разом із нами за виступами боксерів збірної України.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.