Срібна призерка Чемпіонату Балкан 2023 року Дарʼя-Ольга Гутаріна (52кг) розповіла про свій виступ на цьому турнірі.

Срібна призерка Чемпіонату Балкан 2023 року Дарʼя-Ольга Гутаріна (52кг) розповіла про свій виступ на цьому турнірі.

– Чемпіонат Балкан, як завжди, пройшов на високому рівні. Багато з учасників вже мають ліцензії на Олімпійські ігри у Парижі, і позмагатися з ними для будь-якого спортсмена це в першу чергу досвід. Я вважаю, що я показала непоганий результат, у півфіналі я перемогла дівчину з Греції, вона дуже хороший боксер. У фіналі я зустрілася зі спортсменкою з Болгарії, вона досвідчена, їй майже 30 років, бій був дуже важкий, трошки не вистачило «фізо», як кажуть боксери. Є багато моментів, над якими потрібно попрацювати, багато помилок, але я тільки перейшла в дорослий бокс, тому в мене є час все виправити.

Поспілкувались і про нещодавній тренувальний табір спільно із англійськими спортсменами:

– Таке враження, що побувала на іншій планеті, Англія завжди була і є боксерською державою, потренуватися, пожити тиждень в Англії це дуже круто. Щодня до нас в зал приїжджали спортсменки з різних міст Англії, щодня робота в парах, з різними дівчатами. Ми з тренером відчуваємо, що ці збори мене змінили на краще. У нас в Україні дуже досвідчені тренери, тому з точки зору професійності я не помітила якихось «ноу-хау», вправи +- однакові, а манера бою дуже відрізняється від нашої. Між тренуваннями ми ще встигали дивитися визначні пам’ятки Англії. Про цей збір залишаться неймовірні спогади.

Підготовка до Чемпіонату України у Львові: 

– Турнір в Болгарії, це один з етапів підготовки до Чемпіонату України, тому, основна ціль на сьогодні стати першою на Україні. Подивимось, не хочу давати якісь прогнози, але скажу, що я готова на 100%.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.