У Бердичеві  пройшла 13-та матчева зустріч між збірними командами Київської та Житомирської областей, памʼяті тренера Миколи Миколайовича Самойлова

У Бердичеві  пройшла 13-та матчева зустріч між збірними командами Київської та Житомирської областей, памʼяті тренера Миколи Миколайовича Самойлова

Глядачі мали змогу побачити 29 захопливих поєдинків спортсменів різних вікових груп. Виступали переможці та призери цьогорічних Чемпіонатів Європи та члени Національної збірної України з боксу. 

 Урочисту церемонію відкриття відвідали президент Житомирської обласної ФБУ, перший віцепрезидент ФБУ – Олег Ільченко, який нагородив подяками людей за вагомий внесок у розвиток боксу в Україні від Федерації боксу України та від себе та президента ФБУ – Кирила Шевченка привітав всіх присутніх і подякував Збройним силам України за можливість працювати на благо українського боксу. 

А також серед гостей був український професійний боксер, майстер спорту міжнародного класу з боксу, бронзовий призер чемпіонату Європи, учасник Олімпійських ігор 2016 року – Дмитро Митрофанов, перший тренер братів Кличко – Володимир Золотарьов, старший тренер Житомирської області Олег Сікорський, Заслужений тренер України Ігор Матвійчук та представники місцевої влади. 

Ініціатором проведення даної матчевої зустрічі виступив член Виконкому ФБУ, учасник Олімпійських Ігор 2016 року, багаторазовий медаліст чемпіонатів України, бронзовий призер чемпіонатів Європи та світу Володимир Матвійчук. 

До організації долучилися віцепрезиденти Бердичівської міської федерації боксу. Турнір пройшов на гідному рівні саме завдяки людям, які люблять бокс та шанують людей, які зробили вагомий внесок у розвиток боксу в Україні .

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.