Завершився пʼятий день змагань 75-го ювілейного міжнародного турніру «Странджа», сьогодні у семи поєдинків українці здобули перемоги в чотирьох

Завершився пʼятий день змагань 75-го ювілейного міжнародного турніру «Странджа», сьогодні у семи поєдинків українці здобули перемоги в чотирьох

У денній програмі змагань в Болгарії свої поєдинки проводили жінки, а саме: Тетяна Довгаль (60 кг), Марія Бова (66 кг) та Раїса Піскун (75 кг).

Тетяна Довгаль впевнено перемогла свою суперницю із Греції Христину Лінардату, яка є дворазовою чемпіонкою світу WBO серед юніорів у напівсередній вазі.

Марія Бова та Раїса Піскун сьогодні проводили свої перші поєдинки у Болгарії проти представниць Китаю та Таїланду відповідно, на жаль, вони обидві програли своїм суперницям.

У вечірній програмі боксували чоловіки: Богдан Толмачов (86 кг), Павло Мічковський (86 кг), Василь Ткачук (+92 кг) та Андрій Халецький (+92 кг).

Богдан Толмачов здобув свою пермшу перемогу на міжнародному турнірі “Странджа” у бою проти боксера із Косово.

Павло Мічковський переміг представника Грузії, він також провів свій перший бій на цьому турнірі.

Василь Ткачук сьогодні проводив свій другий поєдинок в рамках турніру, він здобув перемогу над боксером із Молдови.

Андрій Халецький, на жаль, сьогодні вибув із змагань, поступившись представнику Грузії.

Таким чином, сьогодні Тетяна Довгаль, Василь Ткачук, Богдан Толмачов та Павло Мічковський гарантували собі виступи у півфіналі престижного турніру у Болгарії.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.