Дмитро Ловчинський: Був дуже щасливий, коли здобув ліцензію на Олімпійські ігри, але завжди треба зростати та ставати краще.

Дмитро Ловчинський: Був дуже щасливий, коли здобув ліцензію на Олімпійські ігри, але завжди треба зростати та ставати краще.

Дмитро Ловчинський, який нещодавно завоював перепустку на Олімпійські ігри-2024 на останньому відбірковому турнірі у Таїланді у вазі +92 кг, поділився своїми емоціями від цього:

Коли здобув ліцензію на Олімпійські ігри був дуже щасливий, але перший час не вірилось. Всі три поєдинки, які я провів на турнірі в Бангкоку були тяжкими, я до всіх них поставився відповідально та налаштовувався тільки на перемогу.

Цей тренувальний табір, який ми провели в Таїланді перед ліцензійним турніром був найкращим за часи проведені мною в складі збірної України.

Також, на мою думку, відібратися на Олімпіаду на цьому турнірі мені допоміг мій попередній досвід на міжнародних на турнірах.

Також, спортсмен із Київської області зазначив, що прагне щоразу ставати ще кращим:

Я задоволений своїм боксом на цьому турнірі, але завжди треба зростати і ставати кращим. На цьому шляху, найбільше я відчував підтримку моєї сестри, мого тренера та моїх батьків

Нагадаємо, що на шляху до ліцензії на цьому турнірі Дмитро Ловчинський у 1/16 зустрічався із боксером з Нігерії, в 1/8 протистояв хорватському спортсмену і в заключному поєдинку за ліцензію переміг грецького боксера Стиліаноса Руліаса.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.