Франко Фальчінеллі виконуватиме обов’язки президента AIBA

Франко Фальчінеллі виконуватиме обов’язки президента AIBA

Про це стало відомо останніми днями з новин офіційного ресурсу Європейської конфедерації боксу (EUBC). В повідомленні йдеться про те, що нинішній очільник EUBCпризначений тимчасовим президентом Міжнародної боксерської Асоціації.

Нагадаємо, президент AIBA Чинг-Куо Ву був відсторонений від своєї посади рішенням Дисциплінарної Комісії AIBA. Це стало слідством того, що 1 жовтня дисциплінарна комісія AIBA отримала одинадцять скарг від Членів Виконавчого комітету Міжнародної боксерської Асоціації в яких стверджувалось, що Чинг-Куо Ву порушував та продовжує порушувати різні положення статуту та кодексу AIBA.

Відповідно до рішення дисциплінарної комісії Чинг-Куо Ву відсторонений від своїх обов’язків на строк поки не будуть розглянуті усі скарги та поки не буде підсумкового рішення відносно них.

Після рішення дисциплінарної комісії AIBA, переважна більшість членів Виконавчого комітету Міжнародної боксерської Асоціації визнала саме Франко Фальчінеллі, як нового тимчасового президента AIBA. За відповідне рішення проголосували 15 з 17 членів Виконкому Міжнародної боксерської Асоціації.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.