Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

Сьогодні святкує День народження перший віце-президент Федерації боксу України, людина внесок якої у розвиток боксу в наші державі важко переоцінити – Дмитро ШЕНЦЕВ!

Як Ви неодноразово говорили, Для Вас Бокс це більше ніж просто хоббі, це саме той вид спорту якому Ви присвятили усе своє життя та це саме той вид спорту, який виховав в Вас ті людські якості, які допомагають Вам досягненні поставлених цілей та задач.  

Не дивлячись на свою зайнятість Ви завжди знаходите час та приділяєте значну увагу спорту, як у Харківському регіоні, так і в масштабах України. Лише за останній час Ви стали ініціатором проведення в Харкові багатьох знакових спортивних подій і ще багато їх нам разом необхідно буде приймати. Саме завдяки таким ініціативам про нашу країну знають, а нашими спортсменами пишаються, як на внутрішній, так і на міжнародній спортивній арені. Яскравим підтвердженням цих слів став Чемпіонат Європи Харків-17, який був визнаний найкращим в плані організації за весь час проведення, а наша команда за підсумками змагань стала найсильнішою в Європі.  

Ви – людина слова, яка завжди підкріпляє свої слова діями. Тому, ми переконані, якщо в керівництві українського боксу будуть саме такі люди, то український бокс розвиватиметься стрімкими темпами і надалі. Результати цієї роботи, маємо надію, втіляться в успіхи наших боксерів на Олімпійських іграх 2020 року.

 

Шановний Дмитре Олексійовичу, Прийміть найщиріші вітання від колективу Федерації боксу України до яких, ми впевнені, приєднується і вся боксерська спільнота. Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя та завжди з притаманним Вам оптимізмом вирішувати всі поставлені перед собою задачі. 

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.