Рівне приймає Чемпіонат України серед жінок у чотирьох вікових групах

Рівне приймає Чемпіонат України серед жінок у чотирьох вікових групах

Сьогодні у Рівному стартував Чемпіонат України з боксу серед жінок, молоді, юніорок та дівчат. Загалом участь у змаганнях приймають понад 300 учасниць з усіх куточків України.

Про це повідомив президент Федерації боксу Рівненської області Володимир Соколовський«До цьогорічної Національної першості ми готувались надзвичайно відповідально. Те, що прийматимемо змагання такого рівня знали заздалегідь, тому у нас було достатньо часу аби підготуватися до проведення турніру на належному рівні. Ми маємо великий досвід проведення змагань, тому, я переконаний, що Рівне в черговий раз продемонструє всій Україні, як ми вміємо організовувати змагання подібного рівня. Тому, користуючись нагодою я запрошую усіх на перегляд поєдинків. Буде цікаво».

Загалом змагання проходитимуть з 6 по 11 лютого у рівненському палаці спорту «Текстильник».

ВАРТО ВІДМІТИТИ, ЩО ФЕДЕРАЦІЯ БОКСУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ОРГАНІЗУВАЛА ПРЯМУ ТРАНСЛЯЦІЮ ЗМАГАНЬ, ЯКА ПРОХОДИТЬ ЩОДЕННО НА ОФІЦІЙНІЙ СТОРІНЦІ ФБУ У ФЕЙСБУК –  FACEBOOK LIVE

До вашої уваги пропонується ознайомитись з графіками змагань, результатами стартового дня та складом пар поєдинків на 7 лютого. Для завантаження перейдіть за нижченаведеними посиланнями.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.