Шестеро українців поборються за нагороди престижного турніру в Угорщині

Шестеро українців поборються за нагороди престижного турніру в Угорщині

В ці дні у місті Дебрецен (Угорщина) проходить міжнародний турнір 62-й «Меморіал Іштван Боскай», участь в якому приймає й Національна збірна України.

За результатами стартового дня змагань в активі збірної України дві перемоги, які нашій команді принесли Віктор ПЕТРОВ (вагова категорія 69 кг) та Олександр МЕЛЕНЮК (вагова категорія 60 кг).

Нажаль, проте не обійшлося і без втрат. Поразок в рамках поєдинків за 7 лютого зазнали Максим Фатич (вагова категорія 52 кг), Андрій Терегеря (вагова категорія 75 кг) та Владислав Михайлов (вагова категорія 81 кг)

Сьогодні ж, 8 лютого, на ринзі ми побачимо одразу шестеро представників нашої команди. За вихід до півфінальної стадії змагань посперечаються: Олег ЧУЛЯЧЕЄВ (вагова категорія 56 кг), Олександр МЕЛЕНЮК (вагова категорія 60 кг), Тимур БЕЛЯК (вагова категорія 64 кг), Віктор ПЕТРОВ (вагова категорія 69 кг), Дмитро ЛІСОВИЙ (вагова категорія 91 кг) та Ігор ШЕВАДЗУЦЬКИЙ (вагова категорія +91 кг)

Окрім того Вашій увазі пропонується ознайомитись з графіками змагань, а також складом пар другого дня змагань та детальними результатами за 7 лютого.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.