Херсон провів турнір за участю найкращих боксерів півдня та гостей з Білорусії

Херсон провів турнір за участю найкращих боксерів півдня та гостей з Білорусії

Херсонська обласна Федерація боксу України зібрала найсильніших боксерів Півдня України, а також команду Хмельницької області та гостей з Республіки Білорусь на масштабні змагання. Відразу три чемпіонати відбулися з 17 по 20 січня в стінах Херсонської СДЮШОР з боксу: регіональний чемпіонат України серед школярів, відкритий чемпіонат області серед молоді та відкритий чемпіонат області серед жінок.

«Цього разу ми зібрали 141 боксера відразу на три турніри. Найголовнішим для нас, безумовно, був зональний чемпіонат України серед школярів. І наша команда показала себе з кращого боку, в черговий раз побивши власні рекорди. Ми завоювали 19 путівок на чемпіонат України з 42 можливих. Це означає, що на головних змаганнях країни з цього віку майже половина команди Півдня України буде з нашої області. Всі хлопці показали дуже конкурентні бої. І хоч їм протистояли кращі представники Миколаївської та Одеської областей, в командному заліку вони стали кращими. Не менш гідно виступали молодь і дівчата всіх трьох областей, пройшовши хорошу бойову практику перед майбутніми чемпіонатами України », – прокоментував підсумки змагань президент Херсонської обласної федерації боксу Олександр Трутнєв.

Дуже насиченими були й відкриті чемпіонати області серед молоді та жінок. У них крім одеситів і миколаївців брала участь сильна команда з Хмельницького і гості з Білорусії. На думку тренерів, такий формат проведення чемпіонатів області, коли в Херсон з’їжджаються сильніші представники інших областей, значно покращує підготовку спортсменів до чемпіонатів України. Таким чином, вони можуть не тільки з’ясувати, хто ж кращий на місцевому рівні, а й отримати цінний досвід роботи з незнайомими противниками високого рівня.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.