СТЕПАН ГРЕКУЛ: «2017 рік сміливо можна вважати успішним»

СТЕПАН ГРЕКУЛ: «2017 рік сміливо можна вважати успішним»

Бронзовий призер чемпіонату Європи до 22 років, чемпіон України минулого року, боксер який редставляє Чернівецьку область, розповів про підсумки виступів у 2017 році та плани на поточний рік. 

Тренери Степана Грекула – Іван Собко та Андрій Грудея. 

Підсумовуючи спортивний рік Степан зазначив: «Цей рік я провів дуже добре. Мені вдалося виграти чемпіонат України серед спортсменів віком до 22 років. Також святкував перемогу на дорослому чемпіонаті нашої держави. А на чемпіонаті Європи серед спортсменів віком до 22 років посів третє місце. Ще хотілося потрапити на дорослий чемпіонат Європи та світу. Тоді би усе дуже добре складалося, однак я не підігнав свої спортивні кондиції до цих стартів. Завжди хочеться досягати більшого. Зрештою, отримуємо те, що є».

Щодо подальших планів Степан Грекул сказав: «Наступного року проводитиметься чемпіонат Європи до 22 років. У 2017 році я став третім. Тепер робитиму все для того, щоби здобути чемпіонське звання».

Приємно, що у 2017 році одному із наставників Степана – Іванові Собку присвоїли звання «Заслужений тренер України». «Ми усі привітали Івана Собка з цим званням. Я радий за свого тренера», – зазначив Степан Грекул.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.