Обрано нового в.о. президента AIBA

Обрано нового в.о. президента AIBA

Міжнародна боксерська Асоціація назвала ім’я нового тимчасового президента. Ним став  – Гафур Рахімов. Нагадаємо, саме Гафур Рахімов довгий час обіймав посаду віце-президента AIBA.

Гафур Рахімов був обраний тимчасовим президентом AIBA 27 січня на позачерговому Конгресі Міжнародної боксерської Асоціації у Дубаї, після несподіваної відставки діючого тимчасового президента Франко Фальчінеллі.

Також варто відмітити, що питання відносно обрання колишнього очільника AIBA Чинг-Куо Ву почесним президентом було відхилено переважною більшістю голосів.

Одразу після обрання Рахімов пообіцяв відновити фінансову стабільність та прозорість AIBA.

«Ми повинні тісно співпрацювати з національними федераціями і Міжнародним олімпійським комітетом, щоб відновити довіру до AIBA, – зазначив Гафур Рахімов. – Це означає, що ми маємо зробити AIBA фінансово прозорою організацією, покращити корпоративне управління AIBA, а також проводити незалежні фінансові аудити, які будуть проводитись відкрито, а не приховано від Виконавчого комітету Міжнародної боксерської Асоціації та Національних Федерацій, як це було раніше».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.