Олександр Хижняк провів зустріч з мером Черкас та відкрив всеукраїнський боксерський турнір

Олександр Хижняк провів зустріч з мером Черкас та відкрив всеукраїнський боксерський турнір

28 лютого у Черкасах пройшла зустріч мера Черкас Анатолія Бондаренка з найкращим боксером світу 2017 року Олександром Хижняком. Окрім того на зустрічі були присутні заступник міського очільника Юрій Ботнар, координатор Наглядової Ради ФБУ Сергій Тищенко, виконавчий директор ФБУ Донатас Піскун та голова прес-служби федерації Олександр Подаваленко.

В рамках зустрічі Анатолій Бондаренко привітав спортсмена з видатними здобутками, які Олександр здобув у минулому році та побажав, аби два наступні передолімпійські роки принесли йому нові блискавичні перемоги на ринзі.

«Ви – приклад для багатьох молодих людей і для тих, хто для себе вже обрав цей мужній спорту, і тих, хто ще шукає себе. Ви демонструєте одноліткам та всьому підростаючому поколінню, як можна досягти успіхів світового масштабу завдяки наполегливості та роботою над собою. Нам приємно сьогодні приймати Вас у нашому місті й сподіваємося, що ви надихнете учасників традиційного всеукраїнського турніру імені Богдана Хмельницького на вдалі виступи та подальші спортивні успіхи», – зазначив Черкаський міський голова.

На згадку про Черкаси Олександру Хижняку під час зустрічі презентували символічну сувенірну продукцію.

Одразу після офіційної зустрічі найкращий боксер світу минулого року взяв участь у відкритті всеукраїнського боксерського турніру, який організований Черкаською обласною Федерацією за підтримки Черкаської міської Ради та обласної Адміністрації.

Під час своєї промови Олександр зазначив: «Мені надзвичайно приємно бачити те наскільки професійно підійшли до проведення цього турніру організатори змагань. Я вдячний за запрошення відкрити змагання від президента Черкаської обласної Федерації Сергія Тищенка та вдячний за прийом Черкаському міському голові Анатолію Бондаренку. Провівши зустріч в міській адміністрації я можу з впевненістю сказати, що спорту на Черкащині приділяється значна кількість уваги. Мене, як спортсмена, це не може не радувати. Переконаний, що саме завдяки таким відданим своїй справі людям спорт в нашій державі буде розвиватися».

Також Олександр Хижняк побажав учасникам якомога кращих виступів та провів в раках змагань фото та автограф сесію.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.