Результати турніру імені Богдана Хмельницького

Результати турніру імені Богдана Хмельницького

До Вашої уваги пропонується ознайомитись з підсумковими результатами всеукраїнського боксерського турніру імені Богдана Хмельницького. Нагадаємо, змагання проходили з 27 лютого по 4 березня в Черкасах.

«Протягом тижня боксери з різних куточків України змагалися на ринзі спортивного комплексу “Манеж”, щоб виявити сильнішого. Приємно, що за підсумками турніру серед переможців є і черкащани – це Сергій Мунька (вагова категорія – 60 кг) та Роберт Жмурко (91 кг). Також Андрій Смирнов (64 кг) та Мирослав Гончар (60 кг) на змаганнях посіли друге місце, – зазначив президент Черкаської обласної Федерації боксу Сергій Тищенко. – Ще раз вкотре дякую людям, які вже вдруге поспіль долучилися до проведення цього цікавого та масштабного турніру в Черкасах. Друзі, ми разом робимо велику справу. І тільки спільними зусиллями можна досягти неймовірних результатів. Слава боксу!».

Варто зазначити, що першість у загальному медальному заліку посіли боксери Черкаської області, які здобули шість нагород, а саме дві золоті, дві срібні та дві бронзові медалі.

Для завантаження підсумкових результатів перейдіть за нижченаведеним посиланням

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.