У Чугуєві стартував Всеукраїнський відкритий турнір з боксу серед юнаків пам’яті Анатолія Климанова

У Чугуєві стартував Всеукраїнський відкритий турнір з боксу серед юнаків пам’яті Анатолія Климанова

Кращі юні спортсмени сьогодні зустрілися на рингу Всеукраїнського турніру з боксу пам’яті видатного українського боксера Анатолія Климанова. З вітальним словом від народного депутата України, першого віце-президента Федерації боксу України Дмитра Шенцева виступив керівник його громадської приймальні Леонід Борисов. Він побажав спортсменам показати свій бойовий талант на рингу, відточену майстерність, волю, красивих і цікавих поєдинків і впевнених перемог.

У нинішньому турнірі беруть участь понад сто спортсменів з різних куточків України: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей.

Фінальні поєдинки відбудуться в суботу, 31 березня, об 11.00.

Турнір організований Федерацією боксу України, Харківською обласною федерацією боксу, Благодійним фондом Дмитра Шенцева за підтримки Міністерства молоді та спорту України, управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.

До Вашої уваги також пропонується ознайомитись з результатами жеребкування змагань. Для завантаження перейдіть за нижченаведеними посиланнями.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.