Підтримали ребрендинг, посилили КДК, запровадили День боксу

Підтримали ребрендинг, посилили КДК, запровадили День боксу

Дружнім фотознімком членів та запрошених гостей завершилося перше цьогоріч засідання Виконкому ФБУ.

6 квітня головний виконавчий орган Федерації боксу України провів перше засідання 2018 року. Під головуванням першого заступника голови ФБУ Дмитра Олексійовича Шенцева було розглянуто низку важливих питань поточної життєдіяльності та розвитку нашої організації.

Виступали Виконавчий директор ФБУ Донатас Піскун, Генеральний секретар Ілля Гурович, голова суддівської комісії Анатолій Золотар, член виконкому – член КДК ФБУ Костянтин Калашніков, юрист ФБУ Ілля Скоропашкін. Засідання пройшло в конструктивному ключі, тож за регламентований час вдалося розглянути й проголосувати всі заплановані дев’ять пунктів.

Інформуємо про рішення ФБУ.

Федерація отримає нову емблему

Як розповів Ілля Скоропашкін, підходить до завершення процес створення нової емблеми ФБУ. Вона буде розроблена за сучасними канонами дизайну, до того ж, відповідатиме усім патентним та законодавчим нормам у частині використання елементів державного Гербу України.

Члени виконкому мали можливість ознайомитися із стадією розробки айдентики, тож незабаром буде презентовано остаточну версію нової емблеми. І це не останній сюрприз від ФБУ – підходить до завершення розробка оновленого сайту нашої організації. Він враховуватиме всі можливості та вимоги сучасного Інтернету, міститиме покращений рубрикатор та більше мультимедійних елементів.

Окрім того, Виконавчий директор ФБУ Донатас Піскун представив усім присутнім нового члена прес-служби Федерації боксу України. Ним став відомий футбольний журналіст та аналітик – Артур Валерко. В свою чергу Донатас зазначив, що досвід Артура Валерко допоможе нашій прес-службі вийти на новий якісний рівень.

КДК посилюється двома новими членами

Задоволені всі пропозиції членів Виконкому щодо посилення Контрольно-дисциплінарного комітету ФБУ. Затверджено двох нових членів КДК, а саме генерального секретаря Київської Федерації боксу Олександра Негоду та суддю Петра Яцика. Тож тепер цей орган має п’ятьох представників у своєму складі, тож є можливість краще, глибше та оперативніше розглядати всі поточні питання.

У той же час, розглядалося звернення суддівського корпусу щодо рішення КДК ФБУ від 09.11.2017 року. Відзначено: всі справи мають вивчатися всестороннє, в ідеалі – з урахуванням можливостей та часу – із запрошенням дійових осіб для дачі пояснень. Костянтин Калашніков ознайомив присутніх із ходом роботи КДК ФБУ. Обговорення погодилося із виступаючим: робота з поліпшення арбітражу та реагування на всі суперечливі епізоди є одною із пріоритетних.

Йдемо в ногу зі світом

Зауваження та рекомендації Міжнародної боксерської Асоціації розглянуті та прийняті ФБУ.

На засіданні Виконкому обговорено та затверджено мінімальні вимоги, які мають бути забезпечені організаторами змагань з боксу різних рівнів. Затверджено рекомендації щодо вжиття заходів для організації ефективної діяльності осередку, налагодження інфраструктури та покращення фінансового стану, а також положення про суддівську комісію ФБУ, принципів роботи Виконкому ФБУ на 2018 рік.

 

AIBA запропонувала всім державам – своїм колективним членам запровадити святкування «Всесвітнього дня боксу» 22 липня. Тож тепер Україна, як і весь світ, матиме своє регулярне боксерське свято – той день, коли наша країна, яка по праву вважається великою державою, буде відзначати розвиток цього виду спорту.  

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.