ЧЄ-2018: Махно та Ловчинська у фіналі, Сєдая здобуває бронзу

ЧЄ-2018: Махно та Ловчинська у фіналі, Сєдая здобуває бронзу

В Італії пройшли півфінальні поєдинки жіночого боксерського турніру на Чемпіонаті Європи серед молоді. За результатами проведених боїв двом представницям нашої команди вдалося пройти до фіналу цьогорічної Континентальної першості та одна з дівчат здобула бронзову нагороду змагань.

Отож, першою фіналісткою від збірної України стала Кароліна МАХНО (вагова категорія 81 кг). В поєдинку за вихід до фіналу Кароліна напрочуд впевнено здолала представницю Туреччини – Сагіт Еланур з підсумковим рахунком 5:0.

Підтримала переможну ходу наших дівчат й Марія ЛОВЧИНСЬКА (вагова категорія +81 кг). В півфінальному поєдинку Чемпіонату Європи Марія здолала турчанку Суеда Сахін. За результатами усіх раундів судді віддали перемогу саме предстанвиці України з рахунком 5:0.

Окрім того, в активі нашої команди також бронзова нагорода Континентальної першості. Її володаркою стала Марія СЄДАЯ (вагова категорія 64 кг).

До Вашої уваги пропонується ознайомитись з результатами усіх півфінальних поєдинків у жіночому турнірі. Для завантаження перейдіть за нижченаведеними посиланнями.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.