ЧЄ Софія-2018: Циплакова та Крупеня виходять до чвертьфіналу

ЧЄ Софія-2018: Циплакова та Крупеня виходять до чвертьфіналу

В Софії пройшли чергові поєдинки попередньої стадії змагань Чемпіонату Європи з боксу серед жінок. За результатами чергового змагального дня до чвертьфінальної стадії змагань вдалося вийти ще двом представницям збірної України.

В 1/4 стадії змагань ми побачимо: Юлію Циплакову (вагова категорія 60 кг) та Іванну Крупеню (вагова категорія 54 кг). Нагадаємо, 6 червня вихід до чвертьфіналу змагань також вибороли Марія Бова та Ганна Охота.

Сьогодні ж, 8 червня, на ринзі ми побачимо трьох представниць нашої команди. Свій стартовий поєдинок на змаганнях проведе лідер збірної України у вазі до 51 кг – Тетяна Коб. Її суперницею буде представниця Росії Світлана Солуянова.

Варто також відмітити, що поєдинки за медалі цьогорічної Континентальної першості проведуть Ганна ОХОТА (вагова категорія 48 кг) та Марія БОВА (вагова категорія 64 кг).

Отож, вашій увазі пропонується ознайомитись з результатами поєдинків за 7 червня та переглянути детальний склад пар на сьогоднішній змагальний день. Для завантаження файлів перейдіть за нижченаведеними посиланнями.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.