У Херсоні завершився семінар щодо змін в правилах боксу AIBA

У Херсоні завершився семінар щодо змін в правилах боксу AIBA

«Під час навчання ми розглянули основні виміри і тенденції в правилах проведення змагань з боксу. Це дасть можливість учасникам семінару йти в ногу з часом і знати нововведення, які були прийняті Міжнародною боксерською Асоціацією. Слухачі з цікавістю сприймали інформацію, яка допоможе їм більш якісно судити змагання. А тренера зможуть готувати своїх вихованців з урахуванням всіх нових вимог правил»,прокоментував семінар суддя міжнародної категорії AIBA 3*, який проводив семінар, Микола Каракулов.

Всього в навчанні взяло участь понад тридцять суддів і тренерів зі всієї Херсонської області. Вони отримали як всебічні теоретичні знання з правил AIBA, так і пройшли практику суддівства збоку і роботи рефері в ринзі.

Семінар був організований Херсонською обласною організацією Федерації боксу України і проходив з 3 по 6 липня. Це вже другий подібний семінар, організований федерацією. На попередньому, в травні 2016 року, 19 суддів пройшли навчання і здали іспит на присвоєння кваліфікації суддів національної категорії.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.