AIBA затвердила «Новий план» розвитку

AIBA затвердила «Новий план» розвитку

Виконком Міжнародної боксерської Асоціації одноголосно затвердив так званий «Новий план» розвитку олімпійського боксу. Про це повідомляє офіційний сайт AIBA.

Новий план був розроблений для того, аби заложити основу для забезпечення процвітання та розвитку Міжнародної боксерської Асоціації та, як результат, Олімпійського боксу в цілому.

Новий організаційний план спирається на п’ять ключових напрямків: управління, події, правила, розвиток і комунікація. У представленому документі зроблений акцент на те, що пріоритетами роботи будуть прозорість – в тому числі публікація аудиторських звітів про фінансову діяльність AIBA і демократичність в управлінні і боротьба з корупцією, посилення механізмів контролю на різних рівнях, які повинні попередити посадові зловживання. Також актуальними на порядку AIBA залишаються питання гендерної рівності та розширення жіночого представництва на всіх рівнях – від спорту до менеджменту і боротьба з допінгом.

Тимчасовий президент AIBA Гафур Рахімов вважає, що Новий план стане міцним фундаментом для майбутнього розвитку нашого виду спорту: «Я пишаюся тим, що AIBA вдалося зробити за короткий проміжок часу на усіх рівнях. Цей великий об’єм роботи ми виконали виключно для того, аби ми могли запустити «Новий план розвитку». З його допомогою ми зможемо розвивати спорт на всіх рівнях і на всіх континентах. Як показує план, ми зробили неймовірний прогрес з часу надзвичайного засідання в січні цього року».

На порядку денному засідання виконкому також будуть розглянуті підсумки розслідування дисциплінарних порушень в організації, пропозиції по вагових категоріях і кваліфікаційної системі перед Олімпіадою в Токіо-2020 року, поправки в технічні правила любительського боксу і правила змагань. За підсумками зустрічі в Абу-Дабі керівництво AIBA має намір зробити спеціальну заяву про поточну ситуацію і перспективи.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.