Національна збірна продовжує активну підготовку до ліцензійних стартів на Олімпійські ігри

Національна збірна продовжує активну підготовку до ліцензійних стартів на Олімпійські ігри

В ці дні Національна збірна України з боксу перебуває у Маріуполі, де напередодні стару Чемпіонату України до 22 років, проводить черговий навчально-тренувальний збір.

Для Національної команди даний тренувальний збір є плановим у підготовці до міжнародної матчевої зустрічі, яка відбудеться в вересні у Львові. Саме з 13 по 16 вересня місто Лева прийматиме провідні світові боксерські збірні, серед яких, прогнозовано, найкраща збірна Європи за підсумками минулого року – збірна України. Підсумковий склад учасників буде оголошений найближчими днями.

«В першу чергу виражаю слова вдячності від усього тренерського колективу та боксерів Федерації боксу Маріуполя за підтримку та допомогу в організації даного збору. Усе, від проживання та харчування, до тренувальних умов та відпочинку, організовано на найвищому рівні, зазначив тренер Національної збірної України Валерій Даниленко.Одразу після завершення збору у Маріуполі наша команда від’їжджає до Львова, де ми прийматимемо участь в міжнародній матчевій зустрічі. Маю надію, що рівень учасників буде нічим не гірший за той, який був у Харкові декількома місяцями раніше в рамках матчевої зустрічі «Чотирьох країн». На сьогоднішній день усі хлопці перебувають у належних фізичних кондиціях. Тренувальний план йде відповідно графіку. Тому, я переконаний, що ми покажемо гідний бокс у Львові. Хлопці отримають необхідну бойову практику і ми виконаємо черговий тренувальний план в рамках підготовки до ліцензійних стартів на Олімпійські ігри Токіо-2020».   

Одразу по завершення навчально-тренувального збору у Маріуполі наша команда прибуде до Львову, де пройде черговий підготовчий збір та виступить в рамках матчевої зустрічі «Кубок Лева 2018».

До Вашої уваги пропонується переглянути найяскравіші моменти перебування нашої команди у Маріуполі. 

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.