Жіноча збірна України провела сумісний збір з командою Франції

Жіноча збірна України провела сумісний збір з командою Франції

В ці дні жіноча збірна України проводить черговий збір у Тисовці (Львівська обл.) в рамках підготовки до Чемпіонату світу з боксу. Нагадаємо, світова жіноча першість відбудеться з 15 по 24 листопада поточного року в місті Нью-Делі (Індія).

Цього разу збір у Тисовці наша команда провела разом з командою Франції, яка також готується до виступів на Чемпіонаті світу. Про це розповів головний тренер Національної жіночої збірної України Сергій Гордієнко.

«Виконали напрочуд багато роботи та й загалом плідно попрацювали разом з жіночою збірною Франції, яка приїхала до України у складі 8 боксерів та двох тренерів, у Тисовці в рамках підготовки до Чемпіонату світу з боксу серед жінок, який прийматиме Індія, зазначив головний тренер збірної України Сергій Гордієнко.Окрім загальної фізичної підготовки провели також і серію спарингів між нашими командами. Перші спаринги пройшли 10 жовтня, ну а заключні ми проведемо вже сьогодні, 12 жовтня. Загалом об’ємом виконаної роботи нашими дівчатами я залишився повністю задоволеним. Підготовка до Чемпіонату світу йде за запланованим графіком. Переконаний, що до світової першості в Індії ми підійдемо у належних кондиціях та гідно представимо нашу країну на змаганнях такого рівня. Заключний навчально-тренувальний збір ми проведемо на Олімпійській тренувальній базі у Конча-Заспі, звідки і вирушимо на світовий боксерський форум».  

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.