Вікторія Михайлюк отримала 2 суддівські зірки AIBA

Вікторія Михайлюк отримала 2 суддівські зірки AIBA

Представниця українського суддівського корпусу, харків’янка Вікторія Михайлюк, успішно склала іспити на 2 суддівські зірки AIBA. Про це повідомила Міжнародна боксерська Асоціація в офіційному повідомленні Федерації боксу України.  

В офіційному листі зазначається, що за результатами усних та практичних іспитів Вікторії Михайлюк присвоєно 2 суддівські зірки AIBA.

«Вітаю нашу харків’янку Вікторію Михайлюк з успішною здачею іспитів на 2 суддівські зірки AIBA,зазначив перший віце-президент Федерації боксу України Дмитро Шенцев. – Для мене це черговий показник того, що бокс на Харківщині розвивається стрімкими темпами, що було б неможливим без кваліфікованих кадрів, як в суддівському, так і тренерському корпусі. Федерація боксу України регулярно ініціює те, що б українські тренери, судді, працівники медицини та науки регулярно проходили курси підвищення кваліфікації, як в Україні, так і, по можливості, за кордоном. Переконаний, що це правильний шлях для якісного розвитку українського боксу загалом».

Курси на здачу двох зірок Міжнародної боксерської Асоціації проходили з 11 по 15 жовтня в місті Ботевград (Болгарія).

Нагадаємо, декількома тижнями раніше двоє представників суддівського корпусу ФБУ, а саме Павло Василинчук та Юрій Любарський, успішно склали іспити на 3 суддівські зірки. На сьогоднішній день саме 3 зірки AIBA є найвищим показником кваліфікації суддів в боксі.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.