Федерація боксу України засуджує дії колишнього віце-президента Київської ФБ

Федерація боксу України засуджує дії колишнього віце-президента Київської ФБ

30 жовтня 2018 року інтернет простір сколихнула шокуюча новина про стрілянину на столичних вулицях за участю одного з колишніх керівників Федерації боксу міста Києва. В повідомленні зазначається, що екс-віце-президент Київської Федерації Микола Щур, став фігурантом сутички, яка закінчилась стріляниною та вогнепальним пораненням людини.

Як повідомляють представники ЗМІ Микола Щур, станом на 30 жовтня затриманий і йому вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. На даний момент він знаходиться під домашнім арештом.

Враховуючи вищевказане Федерація боксу України засуджує подібні дії будь-кого з тих людей, хто має або мав відношення до боксерських осередків ФБУ в усіх куточках нашої держави. Тим паче, якщо ці люди позиціонують або позиціонували себе як ті, хто розвиває наш вид спорту та має своїми діями слугувати виключно прикладом для усієї спортивної спільноти, а не паплюжити його репутацію.

Федерація боксу України активно відслідковуватиме перебіг подій по даній справі. Маємо надію, що в подальшому ми не матимемо приводу для того, щоб боксерські осередки нашої держави асоціювали з подібними людьми та їхніми жахливими діями, які, нажаль, можуть завдати шкоди здоров’ю та життю оточуючих.

 

 

Посилання на роз`яснення ситуації Київською Федерацією боксу

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.