Усик та Ломаченко увійшли до числа топ самих впливових українців 2018 року

Усик та Ломаченко увійшли до числа топ самих впливових українців 2018 року

Традиційно під кінець року провідні українські видання опублікували рейтинги «ТОП-100 самих впливових українців». До списку увійшли представники діючої влади, політики, меценати, бізнесмени, а також, що найбільш приємно й представники українського спорту та зокрема боксу.

Прогнозовано до числа найкращих увійшли найбільш успішні спортсмени минулого року: чемпіони світу з боксу, куми Василь Ломаченко та Олександр Усик, а також тенісистка Еліна Світоліна.

Цікаво, що діючих спортсменів нашої держави до жодного з рейтингів не потрапили представники інших видів спорту. До уваги бралися найбільш авторитетні видання: «Фокус», «Форбс», «Новое время».

Отож, по версії видання FORBES-Україна Олександр Усик та Василь Ломаченко посіли 83 та 88 місця відповідно. Вище за усіх підійнялася одна з найсильніших ракеток світу Еліна Світоліна, яка посіла 54 місце рейтингу.

За версією видання «Новое время» найбільш впливовим серед українських спортсменів визнано Василя Ломаченка, який посів 44 місце. Його кум та діючий абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик посів 48 місце.  

Щодо рейтингу видання «Фокус» Олександр Усик став 83-м, а Василь Ломаченко посів 88 позицію рейтингу.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.