Офіційна заява ФБУ до представників ЗМІ

Офіційна заява ФБУ до представників ЗМІ

Шановні представники ЗМІ, колеги журналісти!

Протягом останніх днів деякі з Інтернет ресурсів активно оперують у своїх статтях інформацією відносно того, що невідомий нам громадянин Юрій Єриняк має відношення до Федерації боксу України та є радником президента ФБУ.

Хочемо повідомити Вам, шановні колеги, та вимагаємо не застосовувати у своїх матеріалах неправдиву інформацію по відношенню до діяльності нашої організації та Федерації боксу України в цілому.

Офіційно  повідомляємо Вам, що громадянин Юрій Єриняк ніякого відношення до Всеукраїнської громадської організації «Федерація боксу України» не має та він не являється радником президента ФБУ.

Відповідно до вищесказаного просимо Вас оперувати лише реальними та підтвердженими фактами у написанні своїх матеріалів. У разі виникнення будь-яких запитань наполягаємо звертатись за телефонами або на email, які вказані у розділі «Контакти» на офіційному сайті Федерації боксу України.

Хочемо також звернути Вашу увагу, що з керівним складом та ФБУ та складом усіх підрозділів Організації Ви можете ознайомитись на офіційному сайті ФБУ у розділі «Федерація».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.