Green Hill – технічний партнер ФБУ

Green Hill – технічний партнер ФБУ

Компанія Green Hill – знаменита у світі боксу, та й спорту в цілому. Більше ста років славетної історії, статус офіційного поставника турнірів з боксу на Олімпіаді та інших всесвітніх турнірах, співпраця із найтитулованішими спортсменами – все це досягнення компанії, які сформували сучасний імідж бренду.

Green Hill працює й на благо вітчизняного боксу. Компанія є технічним партнером Федерації боксу України. Директор Green Hill в Україні Вадим Вікторович Гончаренко розповів про розвиток бренду та його роботу в нашій державі, яка триває вже майже десять років.

– Ми представляємо великий бренд з більш ніж віковою історією – Green Hill. Свою роботу в Україні компанія почала 2009 року, відкривши представництво під назвою «Спорт Хіт». За ці майже десять років продукція Green Hill в нашій країні стає все популярнішою, тому постійно розвиваємось та будуємо плани на майбутнє.

– Коли розпочали співпрацю з боксом? Як розгортається співпраця з ФБУ?

– З Федерацією боксу України ми підписали контракт нещодавно і зараз успішно працюємо разом. Наскільки мені відомо, співпраця плідна: від керівництва Федерації зауважень не чули, спортсмени дуже задоволені – умови контракту виконують обидві сторони.

– Ваше особисте ставлення до боксу? Улюблені боксери?

– Ставлення дуже позитивне. Багато боксерів улюблених, тому не хотів би когось виділяти. Звичайно, зичу успіху нашим землякам – вболіваю за них, тим більше, ви самі бачите, наскільки високо котирується український бокс і за які найвищі трофеї борються наші бійці.

– Згодні з тим, що зараз золотий вік нашого боксу? Хто піде слідом за Кличками, Ломаченком, Усиком?

– Так, зараз у нас справді золоте покоління. Зірок в України завжди вистачало, а наступним в цьому списку, вважаю, буде Хижняк.

– Який у вас асортимент? Які новинки у вас цього року?

– Зараз формується новий каталог, в якому асортимент серйозно оновиться. З останніх новинок скажу про боксерську рукавичку «Super Star», яка ліцензована AIBA – вона була на останньому чемпіонаті України в Харкові.

– До чого прагне компанія? Які амбітні цілі для себе ставите?

– У нас дуже багато міжнародних ліцензій – зокрема, щільно працюємо з дзюдо та самбо. Одягаємо багато Національних збірних. Планів вистачає, але озвучувати їх не буду, аби не відкрити таємниць конкурентам (посміхається).

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.