За підтримки ФБУ у Києві пройшов тренерський семінар «3D Coaching Institute»

За підтримки ФБУ у Києві пройшов тренерський семінар «3D Coaching Institute»

Днями в столичному спортивному клубі «КІКО», за підтримки Федерації боксу України, пройшов тренерський навчальний семінар «3D Coaching Institute» (США).

Загалом участь у заході взяли перспективні тренери сфери боксу Київщини та України загалом. Головним ж спікером заходу став американець Марк Холл – один із засновників інституту «3D Coaching Institute» (США) та засновник програми  «3D Coaching».

«Ознайомлення і вивчення програми дав новий поштовх у розвитку тренерської методики, що приверне загальний інтерес до спорту і досягнення високих спортивних результатів, – зазначила керівник міжнародного відділу ФБУ Поліна Штифура. Програма дала можливість кожному тренеру по новому зрозуміти силу впливу тренера на вихованця і суспільство. Я переконана, що подібні курси дадуть нам можливість більш якісно та всебічно розвивати українських тренерів та український бокс загалом. Ну і звичайно хочу висловити слова подяки керівництву спортивного клубу «КІКО» та особисто Костянтину Калашнікову за допомогу в організації нашого заходу».

Програми «3D Coaching» – нова та абсолютно інноваційна сучасна програма покликана всебічно розвивати спортивних тренерів, їх підходу до тренувань та роботи тренера загалом, новий та всебічний підхід до професії тренер загалом.

Програма несла практичні поради щодо визначення власних цілей, індивідуальних і командних по мотивації спортсменів і вихованні характеру, впевненості і самовіддачі вихованців різного віку і рівня підготовки для розкриття свого максимального потенціалу.

«Проведення подібних семінарів є напрочуд важливим аспектом професійного розвитку кожного тренера. Переконаний в тому, що кожен з присутніх взяв для себе багато цікавої інформації, яку, я переконаний, багато хто втілить в життя в своїх тренуваннях, – зазначив учасник форуму Антон Чередніченко. – Хотів би висловити слова подяки Федерації боксу України за їх старання регулярно проводити різноманітні курси та навчальні семінари. Це дійсно важливо та необхідно, адже спорт постійно розвивається, тому тренери та спортсмени повинні завжди йти в ногу з часом. Окрема подяка лектору Марко Холлу, який зробив усе необхідне для того, щоб кожен з нас отримав максимум необхідної та важливої інформації».  

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.