Визначився склад «Левиць» на матчеву зустріч проти білорусок

Визначився склад «Левиць» на матчеву зустріч проти білорусок

Визначився склад команди «Українські левиці» у черговій матчевій зустрічі, яку прийматиме Вінниця 25 травня. Саме цього дня о 19:00, у спортивному клубі нокаут наші дівчата зустрінуться зі збірної командою Білорусі «Білі Рисі».

«Українські левиці» будуть традиційно представлені найсильнішими жінками-боксерами країни: учасницями Олімпійських ігор, призерками Європейських та світових першостей, а саме:

Вагова категорія 48 кг – Юлія ДЕМ’ЯНЕНКО

Вагова категорія 51 кг – Тетяна КОБ

Вагова категорія 54 кг – Світлана ВАСИЛЕВСЬКА

Вагова категорія 57 кг – Сніжана ХОЛОДКОВА

Вагова категорія 64 кг – Анна ОХРЕЙ

Вагова категорія 69 кг – Анна ЛИСЕНКО

Вагова категорія 75 кг – Тетяна ПЕТРОВИЧ

Матчева зустріч між «Українськими левицями» та «Білими рисями» відбудеться за підтримки генерального партнера компанії «Фаворит спорт» та технічного партнера – компанії «Jako». Прийматиме вечір боксу провідний спортивний клуб Вінниччини – СК «Нокаут».

В рамках найближчої події у Вінниці головні організатори та спонсори нашої команди підготували дійсно цікаву та насичену програму. Окрім безкомпромісних двобоїв за участю найсильніших дівчат України глядачі стануть свідками виступів одних з найбільш прогресивних та відомих українських виконавців, хітмейкерів Ivan Navi та Мята.

Приходь та підтримай наших дівчат! Саме у тебе буде можливість стати свідком нового формату проведення вечорів українського боксу!

Пишемо новітню історію «Українських левиць» разом!

Продаж квитків на сайті – ESPORT.IN.UA

 

 

 

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.