Третій день Євроігор: перемоги Харциза, Хижняка та Коб

Третій день Євроігор: перемоги Харциза, Хижняка та Коб

Третій день боксерського турніру на Європейських іграх видався доволі насичений на різноманітні емоції для вболівальників збірної України. Одразу шестеро представників нашої команди вийшли в ринг 23 червня та подарували своїм прихильникам досить різнопланові емоції.

Початок змагального дня розпочався з поразки лідера нашої команди у найлегшій ваговій категорії, львів’янина Назара Куротчина, який одноголосним рішенням суддів поступився представникові Іспанії.  

Невтішним видався рахунок на табло й за результатами поєдинку вагової категорії до 91 кг за участю Рамазана Муслімова. Боксер з Харкова у своєму дебютному поєдинку з аналогічним рахунком поступився боксеру з Грузії.

Перервав програшу серію для нашої команди лідер збірної України у вазі до 64 кг Ярослав Харциз, який впевненою достроковою перемогою у другому раунді здолав супротив датського боксера. Після другого відрахованого нокдауну у другому раунді та третього відліку загалом протягом двобою, суддя вирішив зупинити бій та поберегти супротивника нашого боксера.

Підтримав переможну ходу нашої команди й один з головних претендентів на нагороди цьогорічного боксерського турніру на Європейських іграх – Олександр Хижняк. За результатами суддівського голосування по завершенню третьої трихвилинки наш боксер одноголосним рішенням суддів переміг представника Вірменії.

Черга перемагати дійшла і до представниць жіночої збірної України у вазі до 51 кг – Тетяни Коб. У надзвичайно напруженому та насиченому поєдинку наша спортсменка здолала господарку змагань, боксера збірної Білорусі. Підсумковий вердикт суддів – 4:0 на користь Тетяни Коб.

Нажаль, але підсумковий бій третього змагального дня Чемпіонату Європи виявився невдалим для нашої команди. Капітан та лідер збірної України у вазі до 60 кг, Юлія Циплакова, нажаль, зазнала поразки у своєму дебютному двобої одноголосним рішенням суддів.

Вашій увазі пропонується також ознайомитись з усіма підсумковими результатами третього змагального дня. Для завантаження перейдіть за нижченаведеним посиланням.  

Більше новин та постійне оновлення результатів на сторінці ФБУ у ФЕЙСБУК

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.