П`ятий день Євроігор: Перша медаль та важливі перемоги українців

П`ятий день Євроігор: Перша медаль та важливі перемоги українців

В рамках п’ятого змагального дня на боксерському турнірі Європейських ігор пройшли перші поєдинки 1/4 стадії змагань, а також визначились усі заключні учасники чвертьфіналів турніру.

Таким чином за результатами сьогоднішнього змагального дня до числа вже визначених чвертьфіналів змагань у складі нашої команди доєдналися ще двоє учасників.

Окрім того, що є надзвичайно важливим та приємним для вболівальників збірної України, – наша команда отримала першого медаліста боксерського турніру Європейських ігор. Після перемоги у своєму третьому поєдинку на Євроіграх до медального заліку вдалося пробитися лідеру збірної України у вазі до 75 кг Олександру Хижняку. За результатами поєдинку проти російського боксера Гліба Бакши, Олександр Хижняк здобув впевнену перемогу з рахунком 4:1 та гарантував собі місце на медальному подіумі турніру.

Не менш важливими стали і ще чергові дві сьогоднішні перемоги, які здобули для нашої команди харків’яни Юрій Шестак (вагова категорія 60 кг) та Ярослав Харциз (вагова категорія 64 кг). Таким чином боксери доєдналися до потужної команди чвертьфіналістів від Україна та вже завтра, 26 червня, проведуть поєдинки за нагороди.

Вашій увазі пропонується також ознайомитись з усіма результатами поєдинків за 25 червня. Для завантаження перейдіть за нижченаведеними посиланнями. 

 

 

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.