Європейські ігри 2019: Вирішальна мить для Буценка та Хижняка

Європейські ігри 2019: Вирішальна мить для Буценка та Хижняка

Сьогодні, 30 червня, відбудуться заключні фінальні поєдинки боксерського турніру на Європейських іграх, які в ці дні проходять в Мінську (Білорусь).

За результатами першого дня фіналів наша команда отримала одну золоту, володарем якої став суперважковагових Віктор Вихрист, а також бронзу, яку нашої команді приніс Євген Барабанов (вагова категорія 69 кг).

Тепер настала черга провести свій найбільш важливий поєдинок на Європейській першості лідер збірної команди України Миколі Буценку (вагова категорія 56 кг) та Олександру Хижняку (вагова категорія 75 кг).

Досить важкі та непрості поєдинки очікують сьогодні на наших боксерів, а по іншому і бути не може у фіналах. Суперником Миколи Буценка стане потужний ірландець Курт Волкер, а Сашко Хижняк поміряється силами з італійцем Сальваторе Кавалларо.

Микола Буценко розпочне свій поєдинок о 13:30, а Олександр Хижняк приблизно о 14:20. Загалом програма заключного фінального дня розпочинається о 12:00.

Вашій увазі також пропонується ознайомитись з усіма парами поєдинків на 30 червня. Для завантаження перейдіть за нижченаведеним посиланням.

Вболіваємо за наших!

 

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.