ЧЄ Мадрид-2019: Медаль Охоти та яскрава перемога Лисенко

ЧЄ Мадрид-2019: Медаль Охоти та яскрава перемога Лисенко

Закінчився черговий змагальний день Чемпіонату Європи з боксу серед жінок, який в ці дні проходить в Мадриді. За результатами поєдинків 27 серпня в активі збірної України дві перемоги та, нажаль, одна поразка.

Дебютну перемогу, яка забезпечила нашій спортсменці потрапляння й до медального заліку Чемпіонату Європи, здобула лідер збірної України у вазі до 48 кг – Анна ОХОТА. Анна напрочуд впевнено на переконливо перемогла представницю Іспанії Лауру Фуертес. За результатами трьох раундів судді віддали перемогу нашій спортсменці з рахунком 4:1.

Також з перемоги на Континентальній першості стартувала й Анна ЛИСЕНКО (вагова категорія 69 кг), яка напрочуд переконливо перемогла представницю Данії Бек Расмуссен. Завдяки сьогоднішній перемозі Анна вийшла до чвертьфіналу Чемпіонату Європи, де вже в наступному поєдинку побореться за нагороду змагань.

На жаль, проте не обійшлося і без втрат. В дебютному поєдинку на змаганнях поразки зазнала капітан збірної України, лідер нашої команди у вазі до 57 кг Юлія Циплакова.

Вашій увазі також пропонується ознайомитись з усіма результатами поєдинків за 27 серпня. Для завантаження перейдіть за нижченаведеним посиланням.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.