Підійшов до завершення Кубок України з боксу серед жінок 2019

Підійшов до завершення Кубок України з боксу серед жінок 2019

З 27 жовтня по 2 листопада місто Черкаси приймало один з найбільш важливих у жіночому боксі стартів року – Кубок України з боксу серед жінок 2019.

Варто відзначити, що результати цьогорічного Кубку України допоможуть тренерському складу жіночої збірної України, на чолі з Сергієм Гордієнко, доукомплектувати склад збірної України, яка вже з початку наступного року представлятиме Україну на ліцензійних стартах на Олімпійські ігри Токіо-2020.

Першість у медальному заліку за результатами проведених змагань посіла збірна команда міста Києва, яка здобула ще й найбільшу кількість нагород, а саме: три золотих, п’ять срібних та шість бронзових медалей. Друге місце дісталося господарям змагань – команді Черкаської області, які здобули дві золоті, одна срібна та дві бронзові медалі. Третє місце в активі команди Дніпропетровської області. Четверте місце посіла команда Харківщини, а п’ятірку лідерів замикає збірна Київської області.

До Вашої уваги пропонується ознайомитись з підсумковими графіками змагань, а також результатами фінальних поєдинків. Для завантаження перейдіть за нижченаведеними посиланнями. 

Федерація боксу України висловлює слова подяки усім командам-учасницям змагань, а також, звичайно, організаційному комітету Кубку України з боксу серед жінок на чолі з міським головую міста Черкаси Анатолієм Бондаренком та президентом Федерації боксу Черкаської області Сергієм Тищенком, віце-президентом обласної ФБ Юрієм Ботнаром, а також членом оргкомітету Мариною Пустовгар 

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.