Відкрите тренування Національної збірної України з боксу

Відкрите тренування Національної збірної України з боксу

Всеукраїнська громадська організація «Федерація боксу України» засвідчує Вам свою повагу та повідомляє наступне.

6 листопада о 17:00, на Олімпійській тренувальній базі у Конча-Заспі (м. Київ, Столичне шосе, 19), відбудеться відкрите тренування Національної збірної України з боксу.

Найближчий захід стане заключним відкритим тренуванням для Національної збірної України з боксу серед чоловіків у 2019 році та, відповідно, у нас з Вами буде одна з останніх можливостей поспілкуватися з провідними боксерами нашої країни перед початком виступів збірної України на Олімпійських ліцензійних стартах.

Саме з початку наступного року наша команда розпочне виступи відбіркових кваліфікаційних етапах на Олімпійські ігри Токіо-2020. 

Нагадаємо, що у 2019 році Національна збірна України вдруге поспіль виборола титул найсильнішої команди Європи тріумфувавши на Європейських іграх у Мінську. Такий потужний результат додає впевненості українським вболівальникам й у тому, що нашій команді під силу поборотися й за перепустки на головний спортивний старт чотириріччя – Олімпійські ігри.

Отож, шановні представники ЗМІ, будемо раді бачити Вас 6 листопада о 17:00, на Олімпійській тренувальній базі у Конча-Заспі (м. Київ, Столичне шосе, 19), де відбудеться заключне у 2019 році відкрите тренування чоловічої Національної збірної України з боксу.

Участь у прес-заході прийматиме керівництво Федерації боксу України, тренерський склад збірної України на чолі з Леонідом Лоївським, а також найсильніші представники української школи боксу.

Детальна інформація та акредитація – +38(095)593-43-53 Олександр Подавааленко (керівник прес-служби Федерації боксу України).

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.